Tribe Star Wars Lightning Cable

SKU
conf-tribe-starwars-lightningcable-mk
Line е кабел за синхронизирање и полнење, кој ви овозможува да го поврзете вашиот паметен телефон, камера или таблет уред со компјутерот, со полначот или со било кој уред опремен со USB порта. Кабелот е од флексибилна мека пластика. Line е дури и подолг од другите кабли.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Line е кабел за синхронизирање и полнење, кој ви овозможува да го поврзете вашиот паметен телефон, камера или таблет уред со компјутерот, со полначот или со било кој уред опремен со USB порта. Кабелот е од флексибилна мека пластика. Line е дури и подолг од другите кабли.
Производител
Tribe
End of life
No
Length
1,2 meters
Боја
No
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4
EAN code
8054392653391
Length
1,2 meters
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
EAN code
8054392653414
Length
1,2 meters
Боја
портокалова
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
EAN code
8054392653407
Length
1,2 meters
Боја
сина
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini
EAN code
8054392653421
Length
1,2 meters
Боја
мат бела
Компатибилност - адаптер
Lightning
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini