Tribe Star Wars Micro USB Cable

SKU
conf-tribe-starwars-microusbcable-mk

Line е кабел за синхронизирање и полнење, достапен со Lightning (Apple MFi) или Micro USB конектор кој ви овозможува да ги поврзете сите ваши уреди за полнење, синхронизација или пренос на податоци.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Line е кабел за синхронизирање и полнење, достапен со Lightning (Apple MFi) или Micro USB конектор кој ви овозможува да ги поврзете сите ваши уреди за полнење, синхронизација или пренос на податоци.

Производител
Tribe
End of life
No
Length
1,2 meters
Боја
No
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653247
Length
1,2 meters
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653216
Length
1,2 meters
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653230
Length
1,2 meters
Боја
портокалова
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653223
Length
1,2 meters
Боја
сина
Компатибилност - адаптер
Micro-USB, USB