Tribe Star Wars Power Bank

SKU
conf-tribe-star-wars-power-bank-mk
 

Stock information

Бесплатна достава за нарачки над 3.000 МКД.

Детали

Надополнете го вашиот телефон било каде и во секое време со помош на Tribe's Power Bank Deck, пренослива надворешна батерија која гарантира дополнителна резерва за енергија за вашиот паметен телефон или iPad. Оваа 4000mAh Power Bank доаѓа со сертифицирана литиумска батерија и 2-годишна гаранција.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Tribe
End of life
No
Боја
No
Компатибилност - адаптер
USB
Capacity
4000mah
Производител
Tribe
Weight
0.2000
EAN code
8054392652714
Боја
сива
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
Capacity
4000 mAh
Dimensions
112.5 × 67 × 8.6mm
Производител
Tribe
Weight
0.2000
EAN code
8054392652691
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
Capacity
4000 mAh
Dimensions
112.5 × 67 × 8.6mm
Производител
Tribe
Weight
0.2000
EAN code
8054392652745
Боја
портокалова
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
Capacity
4000 mAh
Dimensions
112.5 × 67 × 8.6mm
Производител
Tribe
Weight
0.2000
EAN code
8054392652752
Боја
мат бела
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
Capacity
4000 mAh
Dimensions
112.5 × 67 × 8.6mm