Tribe Vespa Micro USB Cable

SKU
conf-tribe-vespa-micro-usb-cable-120-mk

Line е кабел за синхронизирање и полнење, достапен со Lightning (Apple MFi) или Micro USB конектор кој ви овозможува да ги поврзете сите ваши уреди за полнење, синхронизација или пренос на податоци.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Line е кабел за синхронизирање и полнење, достапен со Lightning (Apple MFi) или Micro USB конектор кој ви овозможува да ги поврзете сите ваши уреди за полнење, синхронизација или пренос на податоци.

Производител
Tribe
End of life
No
Length
1,2 meters
Компатибилност - адаптер
Micro-USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653315
Length
1,2 meters
Боја
темно плава
Компатибилност - адаптер
Micro-USB
Производител
Tribe
EAN code
8054392653292
Length
1,2 meters
Боја
Бледо зелена
Компатибилност - адаптер
USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later