Tucano Angolo folio case for iPad Mini 4

SKU
conf-tucano-angolo-folio-case-for-ipad-mini-4-mk
Folio case за iPad mini 4 со заден дел во мек но силен гумиран материјал и преден дел изработен од еко-кожа. Практичниот преклопувачки дел значи дека камерата е секогаш спремна за користење.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Folio case за iPad mini 4 со заден дел во мек но силен гумиран материјал и преден дел изработен од еко-кожа. Практичниот преклопувачки дел значи дека камерата е секогаш спремна за користење. Folio веднаш се претвора во практичен подесувачки сталак дозволувајки полесно користење, пишување и гледање видеа на Вашиот уред.
Производител
Tucano
End of life
No
Материјал
Eco-leather
Боја
No
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
No
Производител
Tucano
EAN code
8020252056275
Материјал
Eco-leather, Leather
Боја
златна
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Full case
Капацитет
Folio
Производител
Tucano
EAN code
8020252052765
Материјал
Eco-leather, Rubber
Боја
црвена
iPad компатибилност
iPad mini 4
Тип на футрола
Full case
Капацитет
Folio