Tucano Denso case for iPhone 7

SKU
conf-tucano-denso-case-for-iphone-7-mk

Highly-protective футролата за iPhone, е направена од TPU за дополнителна отпорност при удар. Воено тестирана за заштита од удари до 2 метри.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Highly-protective футролата за iPhone, е направена од TPU за дополнителна отпорност при удар. Воено тестирана за заштита од удари до 2 метри.

Производител
Tucano
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Tucano
EAN code
8020252082649
Боја
црна
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 7/8
Производител
Tucano
EAN code
8020252082670
Боја
портокалова
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8
Производител
Tucano
EAN code
8020252082731
Боја
зелена
Материјал
TPU
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8