Tucano Denso case for iPhone 7 Plus

SKU
conf-tucano-denso-case-for-iphone-mk
 
Нудиме можност за плаќање на рати. Дознај повеќе >
Овој производ веќе не е на залиха. Избери друг заменски производ.

Детали

Highly-protective футролата за iPhone, е направена од TPU за дополнителна отпорност при удар. Воено тестирана за заштита од удари до 2 метри.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Tucano
Големина
iPhone 7 Plus/8 Plus
Производител
Tucano
Weight
0.1000
EAN code
8020252082991
Боја
Black
Големина
iPhone 7 Plus/8 Plus
Капацитет
iPhone 8 Plus
Материјал
TPU (Thermoplastic polyurethane)
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Tucano
Weight
0.1000
EAN code
8020252083431
Боја
Orange
Големина
iPhone 7 Plus/8 Plus
Капацитет
iPhone 8 Plus
Материјал
TPU (Thermoplastic polyurethane)
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Производител
Tucano
Weight
0.1000
EAN code
8020252083462
Боја
Green
Големина
iPhone 7 Plus/8 Plus
Капацитет
iPhone 8 Plus
Материјал
TPU (Thermoplastic polyurethane)
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus

Product declaration