Tucano Elektro Flex case for iPhone X

SKU
conf-tucano-elektro-flex-case-for-iphone-x-mk
Футрола на iPhone X со мек, ултра-флексибилен транспарентен материјал со елегантен акцент на метален ефект на рабовите, обезбедува максимална приврзаност и е развиен за да го заштити вашиот уред без да го менува својот дизајн. Посебниот материјал ја комбинира лесноста со заштитата.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Футрола на iPhone X со мек, ултра-флексибилен транспарентен материјал со елегантен акцент на метален ефект на рабовите, обезбедува максимална приврзаност и е развиен за да го заштити вашиот уред без да го менува својот дизајн. Посебниот материјал ја комбинира лесноста со заштитата.
Производител
Tucano
End of life
No
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Tucano
EAN code
8020252091177
Боја
сребрена
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Tucano
Боја
црна
Капацитет
iPhone X
Производител
Tucano
EAN code
8020252091146
Боја
златна
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X