Tucano Filo Booklet case for iPhone X

SKU
conf-tucano-filo-booklet-iphone-x
Оваа цврста футрола за iPhone X со предниот капак нуди ефикасна заштита од електромагнетни бранови, благодарение на нашиот Систем за заштита од радијација, кога зборувате со затворачот.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Оваа цврста футрола за iPhone X со предниот капак нуди ефикасна заштита од електромагнетни бранови, благодарение на нашиот Систем за заштита од радијација, кога зборувате со затворачот.
Производител
Tucano
Weight
0.0000
End of life
No
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X
Производител
Tucano
EAN code
8020252091269
Боја
сребрена
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Tucano
EAN code
8020252091351
Боја
црна
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X
Производител
Tucano
EAN code
8020252091238
Боја
златна
Тип на футрола
Full case
iPhone компатибилност
iPhone X