Tucano Forte Backpack in nylon for notebook 15.6inch and MacBook Pro 15inch Retina - Black:

Tucano Forte Backpack in nylon for notebook 15.6inch and MacBook Pro 15inch Retina - Black

SKU
BKFOR
Ранец со голем број на прегради идеален за транспорт и заштита за 15.6" Notebook.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Голем компактен ранец со високо професионален изглед. Во внатрешниот дел има посебна преграда за заштита на Notebook (до 15.6") од секаков удар. Во предниот дел се наоѓаат прегради за вашиот паметен телефон, батерии, пенкала и бизнис картички. На двете страни се наоѓаат две прегради за носење на вода или чадор. На задниот дел има рачка за транспорт.
Производител
Tucano
EAN code
8020252055155
End of life
No
Боја
црна
Бои
Black
Материјал
Nylon
Case Size
15"
Тип на футрола
ранец
Mac компатибилност
MacBook Pro 15"
Капацитет
No