Tucano Nido Hard Shell case for MacBook Pro 13" и 15" Touch Bar

SKU
conf-tucano-nido-hard-shell-case-macbook-pro-mk
Tucano Nido Hard Shell case for MacBook Pro 13" и 15" Touch Bar
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Отпорна и ултра тенка маска која овозможува високо ниво на заштита за Вашиот MacBook Pro. Модерната Nido маска е изработена од издржчив поликарбонат кој го штити Вашиот лаптоп од удари и гребнатини.
Транспарентен дизајн, со мазна површина, и мека гумена обвивка која и дава на оваа маска модерен дизајн. Гумената обвивка овозможува вашиот уред да не се лизга во Вашите раце и дава дополнителна стабилност.
На дното на маската се наоѓа простор кој овозможува постојан проток на воздух и овозможува подобра вентилација.
Производител
Tucano
End of life
No
Производител
Tucano
EAN code
8020252075443
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Производител
Tucano
EAN code
8020252075382
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Производител
Tucano
EAN code
8020252075474
Боја
светло сина
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar
Производител
Tucano
EAN code
8020252075566
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Tucano
EAN code
8020252075504
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar
Производител
Tucano
EAN code
8020252075597
Боја
светло сина
Материјал
Polycarbonate
Case Size
15"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Pro 15" with Touch Bar