Tucano Nido Hard Shell case за MacBook Air

SKU
conf-tucano-nido-hard-shell-case-macbook-air-mk
Tucano Nido Hard Shell case за MacBook Air
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Модерната Nido футрола е направена од издржлив поликарбонантен материјал кој го штити твојот лаптоп од гребнатини и удари. Стилскиот провиден дизајн и мазна текстура со гумена прекривка овозможува стилски и модерен изглед на твојот MacBook.

Карактеристика за оваа футрола е нелизгачката гума која нуди стабилност на твојот уред и спречува уредот да се поместува при користење.

Производител
Tucano
End of life
No
Производител
Tucano
EAN code
8020252047990
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
11"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 11"
Производител
Tucano
EAN code
8020252053267
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
11"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 11"
Производител
Tucano
EAN code
8020252048003
Боја
сина
Материјал
Polycarbonate
Case Size
11"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 11"
Производител
Tucano
EAN code
8020252048027
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Капацитет
MacBook Air 13inch
Производител
Tucano
EAN code
8020252053274
Боја
црна
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"
Димензија и тежина
32,9 x 23,1 x 2,1
Производител
Tucano
EAN code
8020252048034
Боја
сина
Материјал
Polycarbonate
Case Size
13"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook Air 13"