Tucano Nuvola case for iPhone 7

SKU
conf-tucano-nuvola-case-for-iphone-mk

Tucano Nuvola футрола направен во преклопен, тенок, но издржлив полипропилен. Футролата го штити вашиот iPhone од гребнатини и шокови. Областа околу камерата е 0.3мм подебела за да се спречат случајни гребнатини на објективот.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Tucano Nuvola футрола направен во преклопен, тенок, но издржлив полипропилен. Футролата го штити вашиот iPhone од гребнатини и шокови. Областа околу камерата е 0.3мм подебела за да се спречат случајни гребнатини на објективот.

Производител
Tucano
End of life
No
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Производител
Tucano
EAN code
8020252082373
Боја
јасен / транспарентен
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8
Производител
Tucano
EAN code
8020252082281
Боја
црна
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8
Производител
Tucano
EAN code
8020252082311
Боја
виолетова
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8
Производител
Tucano
EAN code
8020252082342
Боја
црвена
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8
Производител
Tucano
EAN code
8020252082250
Боја
сина
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8
Производител
Tucano
EAN code
8020252082403
Боја
зелена
Материјал
Polypropylene
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8