Tucano The New Work-Out compact bag for MacBook Pro 15inch - Black:

Tucano The New Work-Out compact bag for MacBook Pro 15inch - Black

SKU
WO2C-MB15
Tucano The New Work-Out compact bag за MacBook Pro 15inch - Црна. Заштитете го вашиот уред од физички оштетувања. Покрај главната преграда за вашиот лаптоп, торбата содржи надворешни прегради во кои можете да ги зачувате вашите додатни аксесоари.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Tucano The New Work-Out compact bag за MacBook Pro 15inch - Црна. Заштитете го вашиот уред од физички оштетувања. Покрај главната преграда за вашиот лаптоп, торбата содржи надворешни прегради во кои можете да ги зачувате вашите додатни аксесоари.
Производител
Tucano
EAN code
8020252022942
End of life
No
Боја
црна
Материјал
Nylon
Case Size
up to 15"
Тип на футрола
Bag
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Air 11", MacBook Air 13", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro Retina 13", MacBook Pro Retina 15"
Капацитет
No