Tucano Velluto case for iPhone 7/7 Plus

SKU
conf-tucano-velluto-case-for-iphone-mk

Tucano Velluto футролата за iPhone 8 Plus и iPhone 7 Plus е направена од мек материјал кој дава максимална приврзаност. Ултра-тенкиот материјал е исклучително отпорен на гребење и прашина.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Tucano Velluto футролата за iPhone 8 Plus и iPhone 7 Plus е направена од мек материјал кој дава максимална приврзаност. Ултра-тенкиот материјал е исклучително отпорен на гребење и прашина.

Производител
Tucano
End of life
No
Производител
Tucano
EAN code
8020252083042
Боја
сива
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 8 Plus
Производител
Tucano
EAN code
8020252079052
Боја
црна
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 8 Plus
Производител
Tucano
EAN code
8020252081451
Боја
сина
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus
Капацитет
iPhone 8 Plus
Производител
Tucano
EAN code
8020252082922
Боја
сива
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8
Производител
Tucano
EAN code
8020252078932
Боја
црна
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8
Производител
Tucano
EAN code
8020252081420
Боја
сина
Материјал
Rubber
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7
Капацитет
iPhone 8