TwelveSouth BookArc for MacBook 12; Air 11/13; Pro 13/15 and Pro Retina 13/15 (2016) - silver:

TwelveSouth BookArc for MacBook 12; Air 11/13; Pro 13/15 and Pro Retina 13/15 (2016) - silver

SKU
12-1505
TwelveSouth BookArc за MacBook 12inch, Air, Pro и Pro Retina
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Претворете го Вашиот лаптоп во десктоп Новиот BookArc е последната верзија на најпопуларниот вертикален држач за MacBook. Дизајниран е од алуминиум и ослободува простор на Вашето биро повеќе од досега. Ставете го вашиот лаптоп на овој држач и уживајте во потполната удобност на десктоп. Сакате патувања? Исклучете го вашиот MacBook и спакувајте ги своите кабли уредно со новиот BookArc “cable-catch”. Компатибилен е со сите видови MacBook компјутери.
Производител
TwelveSouth
Боја
сребрена
End of life
No
Капацитет
No