TwelveSouth MagicBridge for Magic Trackpad 2 & Keyboard:

TwelveSouth MagicBridge for Magic Trackpad 2 & Keyboard

SKU
12-1633
Подобрете ја вашата продуктивност со Twelve South MagicBridge. Овој додаток ја држи вашата безжична тастатура на Apple и Magic Trackpad 2 заедно, создавајќи единствена контролна површина за да можете поефикасно да работите и да ги преместите двата уреди одеднаш или да ги користите во скутот.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Подобрете ја вашата продуктивност со Twelve South MagicBridge. Овој додаток ја држи вашата безжична тастатура на Apple и Magic Trackpad 2 заедно, создавајќи единствена контролна површина за да можете поефикасно да работите и да ги преместите двата уреди одеднаш или да ги користите во скутот.
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021010
End of life
No
Боја
бела
Материјал
Polycarbonate
Case Size
No
Тип на футрола
Frame
Капацитет
No
Димензија и тежина
Height: 0.55 inches (1.4 cm)
Width: 17.4 inches (44.3 cm)
Depth: 4.68 inches (11.9 cm)
Weight: 6.03 oz (.17 kg)
Што има во кутијата?
MagicBridge
Magic Keyboard Riser
Manual