TwelveSouth Relaxed Leather Clip for iPhone 7

SKU
conf-twelvesouth-relaxed-leather-clip-for-iphone-7-mk

TwelveSouth Relaxed Leather Clip маска за iPhone 7.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Инспирирани од изгледот на кожните чевли и направен во рани бои и форми, RelaxedLeather носи сериозна заштита за Вашиот iPhone 7. Секоја заштитна маска е единствена заради рачната доработка на страните на маската. Внатрешноста е изработена од микрофибер материјал кој го штити Вашиот iPhone 7 од надворешни фактори. RelaxedLeather може да ја купите со или без додатни џебови и може да се најде во повеќе бои.

Производител
TwelveSouth
End of life
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021195
Боја
црна
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
Simple
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021225
Боја
Беж
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
Simple
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021201
Боја
кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
Simple
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021218
Боја
мат зелена
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
Simple
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021232
Боја
темно црвена
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7
Капацитет
Simple