TwelveSouth Relaxed Leather Clip for iPhone 7 Plus

SKU
conf-twelvesouth-relaxedleather-iphone-mk

Инспирирани од изгледот на кожните чевли и направен во рани бои и форми, RelaxedLeather носи сериозна заштита за вашиот iPhone. Секоја заштитна маска е единствена заради рачната доработка на страните на маската. Внатрешноста е изработена од микрофибер материјал кој го штити вашиот iPhone од надворешни фактори. RelaxedLeather може да ја купите со или без додатни џебови и може да се најде во повеќе бои.

Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Инспирирани од изгледот на кожните чевли и направен во рани бои и форми, RelaxedLeather носи сериозна заштита за вашиот iPhone. Секоја заштитна маска е единствена заради рачната доработка на страните на маската. Внатрешноста е изработена од микрофибер материјал кој го штити вашиот iPhone од надворешни фактори. RelaxedLeather може да ја купите со или без додатни џебови и може да се најде во повеќе бои.

Производител
TwelveSouth
End of life
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021324
Боја
Беж
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus
Капацитет
Simple
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021300
Боја
кафеава
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus
Капацитет
Simple
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021317
Боја
мат зелена
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus
Капацитет
Simple
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021331
Боја
темно црвена
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus
Капацитет
Simple