TwelveSouth Relaxed Leather Clip with pockets for iPhone X

SKU
conf-twelvesouth-relaxed-leather-clip-iphonex-mk
Инспириран од претставителниот луксуз на изгорени кожни чизми и изработени во длабоки, богати тонови, RelaxedLeather маските обезбедуваат паметна, лесна заштита за вашиот iPhone.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Инспириран од претставителниот луксуз на изгорени кожни чизми и изработени во длабоки, богати тонови, RelaxedLeather маските обезбедуваат паметна, лесна заштита за вашиот iPhone. Секоја кожна заштитна маска е сосема уникатна благодарение на рачната избработка по должината на рабовите и аглите, додека ватираниот внатрешен микрофибер ја прави 5-страната вградна школка која го задржува вашиот iPhone како нов. RelaxedLeather е сигурен да го следи вашиот стил додека го заштитува вашиот iPhone.
Производител
TwelveSouth
End of life
No
Боја
No
Материјал
Leather
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
No
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021928
Боја
сива
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021898
Боја
црна
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021904
Боја
кафеава
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021935
Боја
темно плава
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021911
Боја
темно црвена
Материјал
Leather, Polycarbonate
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone X
Капацитет
iPhone X