TwelveSouth SurfacePad for iPad Pro 10.5inch

SKU
conf-twelvesouth-surface-for-ipad-pro-10-5-inch-mk
SurfacePad за iPad е луксузна кожна футрола за слободно користење на Вашиот уред. Стилската, премиум кожна обвивка ги штити двете страни на iPad, без да се крие или да се прекрие прекрасниот профил на iPad.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
SurfacePad за iPad е луксузна кожна футрола за слободно користење на Вашиот уред. Стилската, премиум кожна обвивка ги штити двете страни на iPad, без да се крие или да се прекрие прекрасниот профил на iPad. Предниот капак од внатрешноста е со меки микрофибер-влакна за да го заштитите екранот на Вашиот iPad. Отвори го капакот и SurfacePad ќе го разбуди Вашиот iPad; затворете го и Вашиот iPad ќе премине во режим на спиење. Модерниот и иновативен SurfacePad е заштитната футрола што ја барате.
Производител
TwelveSouth
End of life
No
Материјал
Leather, Microfiber
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021836
Материјал
Leather, Microfiber
Боја
црна
iPad компатибилност
iPad Pro 10.5"
Тип на футрола
Full case
Sleeps/wakes iPad
Yes
Производител
TwelveSouth
EAN code
811370021843
Боја
кафеава