UAG Monarch case, carbon - iPhone XS/X:

UAG Monarch case, carbon - iPhone XS/X

SKU
IPHX-M-X
Заштитете го Вашиот iPhone X / XS со Urban Armor Gear Monarch футролата. Оваа заштитна футрола е рачно изработена од лесни материјали, вклучувајќи и житна кожа, и има пет слоеви на заштита.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Заштитете го Вашиот iPhone X / XS со Urban Armor Gear Monarch футролата. Оваа заштитна футрола е рачно изработена од лесни материјали, вклучувајќи и житна кожа, и има пет слоеви на заштита.
Производител
UAG
End of life
No
Боја
црна
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone Xs, iPhone X