UAG Monarch iPhone 7 Plus/8 Plus - Crimson:

UAG Monarch iPhone 7 Plus/8 Plus - Crimson

SKU
IPH8/7PLS-M-CR
Карактеристики:
  • Лесна композитна конструкција
  • Заштитен опкружувачки екран
  • Заштита од пад и шок
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Карактеристики:
  • Лесна композитна конструкција
  • Заштитен опкружувачки екран
  • Заштита од пад и шок
Производител
UAG
End of life
No
Боја
темно црвена
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus