UAG plasma iPhone 7 Plus/8 Plus - Ice Clear:

UAG plasma iPhone 7 Plus/8 Plus - Ice Clear

SKU
IPH8/7PLS-L-IC
Urban Armor Gear производите го одразуваат независниот дух на нашите дизајнери и претставуваат посветеност на супериорен квалитет и занаетчиство. Нашите композитни футроли содржат тврда надворешна школка и меко отпорно јадро. Идеален избор за вашиот iPhone.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Urban Armor Gear производите го одразуваат независниот дух на нашите дизајнери и претставуваат посветеност на супериорен квалитет и занаетчиство. Нашите композитни футроли содржат тврда надворешна школка и меко отпорно јадро. Идеален избор за вашиот iPhone.
Производител
UAG
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Тип на футрола
Back case
iPhone компатибилност
iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6s Plus