Apple USB-C Charge Cable (2m):

Apple USB-C Charge Cable (2m)

SKU
MLL82ZM/A
USB-C Charge Cable е кабел од 2 метри за полнење со USB-C излези на двата краја. Тој е дизајниран да наполни USB-C уреди, а исто така го поддржува и USB 2 за синхронизација и пренос на податоци помеѓу различни USB-C уреди. За лесно полнење на вашиот MacBook или MacBook Pro од штекер за струја, поврзете го кабелот за полнење USB-C со компатибилен адаптер за наизменична струја.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
USB-C Charge Cable е кабел од 2 метри за полнење со USB-C излези на двата краја. Тој е дизајниран да наполни USB-C уреди, а исто така го поддржува и USB 2 за синхронизација и пренос на податоци помеѓу различни USB-C уреди. За лесно полнење на вашиот MacBook или MacBook Pro од штекер за струја, поврзете го кабелот за полнење USB-C со компатибилен адаптер за наизменична струја.
Производител
Apple
EAN code
888462698429
End of life
No
Length
2 meters
Боја
бела
Компатибилност - адаптер
USB-C
iPad компатибилност
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11"
Mac компатибилност
MacBook 12", MacBook Pro 13" (2016), MacBook Pro 13" with Touch Bar , MacBook Pro 15" with Touch Bar , MacBook Air Retina