VERUS Simpli Fit for iPhone 7 Plus - Black:

VERUS Simpli Fit for iPhone 7 Plus - Black

SKU
V904654
VERUS Simpli Fit за iPhone 7 Plus - Black
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

VERUS Simpli Fit за iPhone 7 Plus - Black
Производител
Verus
Weight
No
EAN code
8809477683127
End of life
No
Бои
Black
Боја
црна
Материјал
No
Тип на футрола
No
iPhone компатибилност
iPhone 7 Plus
Димензија и тежина
No
Батерија
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No