Nokia Home Video & Air Quality Monitor:

Nokia Home Video & Air Quality Monitor

SKU
WBP02-ALL-INTER
Со можност за пренос на HD видео и пренесување на семејните интеракции, Nokia Home е најсеопфатното решение за домашно управување. Одлично решение за контролирање и смирување на бебето.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Со можност за пренос на HD видео и пренесување на семејните интеракции, Nokia Home е најсеопфатното решение за домашно управување. Одлично решение за контролирање и смирување на бебето.

  • Паметна HD камера (5MP, 1080p, x12 зум, ноќен вид)
  • Live Broadcast (Wifi или 3G / 4G пренос, следење на настани, прилагодување на известувања)
  • Видео снимање (снимање на настани, 48-часовна временска рамка, Премиум пакет: до 30 дена видео)

Производител
Withings
EAN code
3700546702594
End of life
No
Боја
кафеава
Капацитет
No
Connectivity
Wi-Fi
Compatibility iOS
iOS 8 and higher
tvOS compatibility
tvOS 9.2 or later
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
iPad компатибилност
iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (3. gen)
iPod Compatibility
iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.)
Android Compatibility
4.4 and higher
Wired Connection
Ethernet port
Сензори
Environmental sensors, Air Quality Sensor, Volatile Organic Compounds
Audio
HQ 2-Way Audio, 2W Speaker, 2 Digital Microphones