XtremeMac Power Bank USB-C for MacBook and iPhone 20100mAh

SKU
xtrememac-power-bank-usb-c-for-macbook-and-iphone-20100mAh-mk
Двојниот USB излез ви овозможува да полните два уреди во исто време.
Солидната површина ја прави екстерната батерија екстремно цврста и нуди одличен допир.
Трите влезни приклучоци: USB тип-C, lightning и микро-USB ви дозволуваат да го полните речиси секој уред на пазарот.-
Достапен во 8000mAh (наполнете го вашиот нов iPhone до 3 пати).
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Двојниот USB излез ви овозможува да полните два уреди во исто време.
Солидната површина ја прави екстерната батерија екстремно цврста и нуди одличен допир.
Трите влезни приклучоци: USB тип-C, lightning и микро-USB ви дозволуваат да го полните речиси секој уред на пазарот.-
Достапен во 8000mAh (наполнете го вашиот нов iPhone до 3 пати).
Производител
XtremeMac
End of life
No
Производител
XtremeMac
Боја
метално небесна