XtremeMac Wireless Induction Charger:

XtremeMac Wireless Induction Charger

SKU
IPU-UCD-13
Безжичен полнач XtremeMac Qi. Безжичен полнач за полнење на iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Со моќност од 10W за брзо полнење на вашиот уред.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!
Безжичен полнач XtremeMac Qi. Безжичен полнач за полнење на iPhone X, iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Со моќност од 10W за брзо полнење на вашиот уред.
Производител
XtremeMac
End of life
No
Боја
црна
Компатибилност - адаптер
Micro-USB
iPhone компатибилност
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8