Zink 2x3" Media - 30 pack

SKU
POLZ2X330
 

Stock information

Бесплатна достава на сите производи од нашата понуда.

Детали

Веднаш испечатете ги вашите фотографии со технологијата за печатење ZINK Zero-Ink. Вашите фотографии излегуваат отпорни на вода, на триење и отпорни на кинење со леплива позадина за дополнителна забава.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ

Производител
Polaroid
EAN code
815361016597
End of life
No
Боја
No
Connectivity
No