Zink 2x3" Media - 50 pack:

Zink 2x3" Media - 50 pack

SKU
POLZ2X350
Веднаш испечатете ги вашите фотографии со технологијата за печатење ZINK Zero-Ink. Вашите фотографии излегуваат отпорни на вода, на триење и отпорни на кинење со леплива позадина за дополнителна забава.
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Веднаш испечатете ги вашите фотографии со технологијата за печатење ZINK Zero-Ink. Вашите фотографии излегуваат отпорни на вода, на триење и отпорни на кинење со леплива позадина за дополнителна забава.
Производител
Polaroid
Weight
No
EAN code
815361016603
End of life
No
Боја
No
Compatibility
No
Compatibility iOS
No
Compatibility
No
Connectivity
No
Wireless connection
No
Security
No
Батерија
No
Димензија и тежина
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No
Вредност
No
validity
No