Zound Marshall Acton Speaker Multi Room - cream:

Zound Marshall Acton Speaker Multi Room - cream

SKU
04091915
Со добро избалансиран звук кој има јасни средни и долги тонови, Acton звучникот го дава искуството кое е артикулирано и изречено. Неговиот моќен длабок бас се чини дека им пркоси на законите на природата за разлика од неговата големина. Сопствена контрола на Acton-овите 3 аналогни копчиња за интеракција ви овозможува да го подесите звукот точно каков што го посакувате.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2
17.990 МКД
Beoplay P6
Beoplay P6
25.990 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A9
B&O PLAY - BeoPlay A9
Special Price 129.990 МКД
Regular Price 144.900 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
38.900 МКД
JBL JR POP
JBL JR POP
2.390 МКД
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
B&O PLAY - Beoplay M3 звучник
18.590 МКД
JBL CLIP 3
JBL CLIP 3
3.690 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
16.900 МКД
Beats Pill+ speaker
Beats Pill+ speaker
11.990 МКД
JBL Xtreme
JBL Xtreme
Special Price 13.490 МКД
Regular Price 17.990 МКД
Beoplay Accessory A6 Floor mount.
Beoplay Accessory A6 Floor mount.
5.990 МКД
Со добро избалансиран звук кој има јасни средни и долги тонови, Acton звучникот го дава искуството кое е артикулирано и изречено. Неговиот моќен длабок бас се чини дека им пркоси на законите на природата за разлика од неговата големина. Сопствена контрола на Acton-овите 3 аналогни копчиња за интеракција ви овозможува да го подесите звукот точно каков што го посакувате.
Производител
Marshall
End of life
No
Боја
антички бела
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth