Zound Marshall Stanmore Speaker Multi Room

SKU
conf-zound-marshall-stanmore-speaker-multi-room-mk
Stanmore е најсовремениот звучник во Marshall линијата и е совршен за секоја соба, голема или мала. Stanmore доставува ветување за звук со високи перформанси, кој е синоним за името Marshall. Тој произведува чист и прецизен звук, дури и на највисоко ниво, благодарение на напредните компоненти спакувани во оваа музичка машина. Поврзете се безжично или со вградениот Chromecast, Spotify Connect, AirPlay или Bluetooth. Исто така можете да се приклучите преку 3.5 mm конекторот или преку RCA влез.
Бесплатна достава за сите нарачки над 3.000 МКД!

Бараш нешто друго? Ви препорачуваме. ↓

JBL JR POP
JBL JR POP
2.390 МКД
Harman Kardon Aura Studio 2
Harman Kardon Aura Studio 2
18.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
B&O PLAY - Beoplay Speaker Beolit 17
32.900 МКД
JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
JBL Pulse 3 Portable Bluetooth Speaker - Black
14.990 МКД
Harman Kardon Onyx Studio 4 - Black
Harman Kardon Onyx Studio 4 - Black
10.990 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A9
B&O PLAY - BeoPlay A9
Special Price 129.990 МКД
Regular Price 144.900 МКД
Harman Kardon SoundSticks III
Harman Kardon SoundSticks III
9.990 МКД
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
B&O PLAY - Beoplay Speaker M5
38.900 МКД
Marshall Acton II Speaker Black
Marshall Acton II Speaker Black
15.990 МКД
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
B&O PLAY - BeoPlay A1 звучник
16.900 МКД
JBL Xtreme 2
JBL Xtreme 2
17.990 МКД
JBL Flip 4
JBL Flip 4
Special Price 6.990 МКД
Regular Price 7.990 МКД
Stanmore е најсовремениот звучник во Marshall линијата и е совршен за секоја соба, голема или мала. Stanmore доставува ветување за звук со високи перформанси, кој е синоним за името Marshall. Тој произведува чист и прецизен звук, дури и на највисоко ниво, благодарение на напредните компоненти спакувани во оваа музичка машина. Поврзете се безжично или со вградениот Chromecast, Spotify Connect, AirPlay или Bluetooth. Исто така можете да се приклучите преку 3.5 mm конекторот или преку RCA влез.
Производител
Marshall
End of life
No
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth, RCA
Производител
Marshall
Боја
антички бела
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth, RCA
Производител
Marshall
Боја
црна
Speaker connectivity
3.5 mm, Bluetooth, RCA