Home Page

АКТУЕЛНО

Повеќе

iPhone 11

Од сè, колку што треба.

ПРЕДНАРАЧКА Дознај повеќе

MacBook Pro

Само до 31.10. MacBook Pro по неверојатна Back To School цена!
93.990 МКД
74.890 МКД
ЗАШТЕДИ 19.100 МКД
Дознај повеќе

Математиката е едноставна.

Mac
Веќе од
56.990 МКД
или помалку* |
Back To School Дознај повеќе

Новиот 10,2 инчен iPad

Како компјутер. Поразличен од било кој компјутер.

НОВО Дознај повеќе

POWERBEATS PRO

До 9 часа непрекинато слушање.
Веќе од
15.990 МКД
НОВО Дознај повеќе

Apple USB-C to Lightning

Кабел за синхронизација и полнење.
Веќе од
2.590 МКД
Дознај повеќе

Beats

Избрани модели по супер цени!
Веќе од
2.790 МКД
Дури до 51% попуст!
ПРОМО Дознај повеќе

AirPods. Потполна слобода.

Безжични. Едноставни. Магични.
Веќе од
13.990 МКД
Дознај повеќе

iSTYLE ДОДАТОЦИ

Супер додатоци за супер уреди.
Веќе од
1.290 МКД
Дознај повеќе

iPad Air

Професионална моќ за сите. Сега достапен.
Веќе од
33.990 МКД
или помалку* |
НОВО Дознај повеќе

iPad mini

Никогаш помоќен mini. Сега достапен.
Веќе од
27.990 МКД
или помалку* |
НОВО Дознај повеќе

iMac Retina

Опасно згодна ѕверка. Сега достапен.
Веќе од
93.990 МКД
или помалку* |
НОВО Дознај повеќе

НАШИ УСЛУГИ

iSTYLE Блог
Најдобриот извор на новости од светот на Apple!
>
СТАРО ЗА НОВО
Твојот стар уред претвори го во попуст за новиот.
>
ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ
Купи го твојот омилен Apple уред брзо, едноставно и плаќај до 48 рати.
>
СЕРВИС
Имате проблем со Вашиот Apple уред? Нашите стручно обучени техничари го имаат решението за Вас!
>