Artwizz Clear Clip for MacBook 12inch:

Artwizz Clear Clip for MacBook 12inch

SKU
7532-1520
Artwizz Clear Clip за MacBook 12inch
Бесплатна достава за онлајн нарачки.

Каде е на залиха?

Најди продажни месте каде е достапен производот

Artwizz Clear Clip за MacBook 12inch
Производител
Artwizz
Weight
No
EAN code
4260294117532
End of life
No
Боја
јасен / транспарентен
Бои
Transparent
Материјал
Polycarbonate
Case Size
12"
Тип на футрола
Full case, Hard case
Mac компатибилност
MacBook 12"
Капацитет
MacBook 12inch
Димензија и тежина
No
Capacity
No
Што има во кутијата?
No
Гаранција
No
Коментар
No