Избери го твојот нов iMac
  • 21,5"
  • 27"
iMac 21.5"
iMac 21.5"
76.900 МКД

Достапен производ

2,3GHz dual-core Intel Core i5 процесор (7 ген.)
Turbo Boost до 3,6GHz
Intel Iris Plus 640 графика
8GB 2133MHz RAM меморија
1TB хард диск
1920x1080 sRGB екран
Два Thunderbolt 3 влезa
3,6GHz quad-core Intel Core i3 (8 ген.)
Radeon Pro 555X со 2GB GDDR5 меморија
8GB 2666MHz DDR4 RAM мемроија
1TB хард диск
Retina 4K 4096x2304 P3 екран
Два Thunderbolt 3 влеза
 
3,0GHz 6-core Intel Core i5 (8 ген.)
Turbo Boost до 4,1GHz
Radeon Pro 560X со 4GB GDDR5 меморија
8GB 2666MHz DDR4 RAM меморија
1TB Fusion Drive
Retina 4K 4096x2304 P3 екран
Два Thunderbolt 3 влезa
3,0GHz 6 јадрен Intel Core i5 (8 ген.)
Turbo Boost до 4,1GHz
Radeon Pro 570X графика со 4GB меморија
8GB 2666MHz DDR4 RAM меморија
1TB Fusion Drive
5K 5120x2880 P3 Retina екран
Два Thunderbolt 3 влеза
3,1GHz 6-core Intel Core i5 (8 ген.)
Turbo Boost до 4,3 GHz
Radeon Pro 575X графика со 4GB меморија
8GB 2666MHz DDR4 RAM меморија
1TB Fusion Drive
5K 5120x2880 P3 Retina екран
Два Thunderbolt 3 влеза
3,7GHz 6-core Intel Core i5 (9 ген.)
Turbo Boost до 4,6GHz
Radeon Pro 580X графика со 8GB меморија
8GB 2666MHz DDR4 RAM меморија
2TB Fusion Drive
5K 5120x2880 P3 Retina екран
Два Thunderbolt 3 влеза