Спореди iPad

 
12,9 инчен iPad Pro (6.gen.)
iPad Air (5.gen.)
iPad (10.gen.)
iPad (9.gen.)
iPad mini (6.gen.)
Избери модел
Слика
Боја
Купи

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Не е достапен

Накратко
Чип
Камера
Prednja камера
Конектор
Мрежа
Безбедност
Капацитет
Компатибилност со Apple Pencil
Компатибилност со тастатури