Mac

  • Лесен.

  • Моќен.

  • Неверојатен.

  • Mac

    И ТОА.

    го може.

Дизајниран да е интуитивен и подготвен за секоја задача. Mac е моќен и лесен за користење.

Ilustrace zobrazující 13palcový model MacBooku Pro ve stříbrné a MacBook Air s čipem M2 v temně inkoustové s aplikacemi Zoom, Kalendář, Numbers a Affinity Photo 2.

Одбери го вистинскиот Mac за тебе

Купи

ПЕРФОРМАНСИ

Заврши сѐ побрзо со

APPLE SILICON.

Брзината на револуционерниот Apple silicon ти помага да леташ низ задачите, без разлика каде си или што сакаш да направиш.

Ilustrace zobrazující uživatele, který v Adobe Photoshopu na MacBooku Air upravuje obrázek.

ЦЕЛОДНЕВНА БАТЕРИЈА

Изгледај

ЦЕЛА СЕЗОНА

со едно полнење на батеријата.

Батеријата на Mac трае до 22 часа, за да можеш цел ден да го поминеш без полнење.Details in the disclaimer

КОМПАТИБИЛНОСТ

Твоите

омилени

APPS

работат совршено.

Од Microsoft 365 до Zoom, апликациите што ти требаат работат беспрекорно - вклучувајќи ги и твоите омилени iPhone апликации.Детали

Ilustrace zobrazující kompatibilitu s aplikacemi jako Microsoft PowerPoint, WhatsApp Desktop, Microsoft Excel, Canva: Design, Photo & Video, Adobe Premiere Pro, Microsoft Word, Slack for Desktop, Zoom, Adobe Photoshop, Grammarly: Writing App a Quip.

СИГУРНОСТ И ВРЕДНОСТ

Создаден да

ТРАЕ.

Однадвор и одвнатре.Mac е истраен и со најтешките задачи кои можеш да му ги дадеш. А бесплатното редовно ажурирање на целиот софтвер прави сѐ да оди како подмачкано.

Pohled z boku na 14palcový MacBook Pro ve vesmírně šedé

ЗА ПОЧЕТОК

Поставувањето е неверојатно

ЛЕСНО.

Со помошта на Migration Assistant можеш без мака да ги префрлиш твоите податоци од стариот Mac или од PC.

MAC + IPHONE

Ако сакаш iPhone,

ЌЕ ГО MAC.

ЌЕ ГО MAC.

ЌЕ ГО MAC.

Со Mac ќе си на многу позната територија слична на онаа на твојот iPhone. А ќе можеш да користиш и многу од неговите апликации.Детали

Ilustrace zobrazující uživatele, jak ve Zprávách na iPhonu dostane obrázek a pak ho přidá do dokumentu Pages na MacBooku Air.

БЕЗБЕДНОСТ И ПРИВАТНОСТ

Со Mac

сѐ е БЕЗБЕДНО.

Вградените системи за заштита како што е моќниот firewall систем се тука да те заштитат од разни malware вируси. А водечката енкрипција ги чува сите твои податоци.

Спореди

Кој Mac е вистинскиот за тебе?

Избери модели кои сакаш да ги споредиш

 
MacBook Air (M1)
MacBook Air (M2)
MacBook Pro 13″ (M2)
MacBook Pro 14 инчи (M2 Pro или M2 Max)
MacBook Pro 16″ (M2 Pro или M2 Max)
Избери модели кои сакаш да ги споредиш.
Слика од уредот
Боја
Дисплеј
Процесор
CPU
GPU
Меморија
Простор
Baterija
Влезови