Избери го твојот нов Mac mini
НОВО
Apple M1 чип
- 8 јадра на изведба
- 8 графички јадра
- 16 јадрен Neural Engine
8 GB RAM меморија
256 GB простор
НОВО
Apple M1 чип
- 8 јадра на изведба
- 8 графички јадра
- 16 јадрен Neural Engine
8 GB RAM меморија
512 GB простор
3,6 GHz 4-јадрен Intel Core i3 процесор 8 ген.
Графика Intel UHD 630
RAM меморија 8 GB 2666 MHz DDR4
256 GB SSD простор
Четири Thunderbolt 3 влеза
 
3,0 GHz 6-јадрен Intel Core i5 процесор (8 ген.)
Trubo Boost до 4,1 GHz
Intel UHD 630 графика
RAM меморија 8 GB 2666 MHz DDR4
512 GB SSD меморија
Четири Thunderbolt 3 влеза