Со производите на Apple нема да изостанете. Избери попуст за студенти и професори. Можете да студирате од било каде, а екосистемот на Apple ќе ви биде најдобриот водич.

Регистрирај се

Направи своја корисничка сметка на нашата страна.

Прикачи

Прикачи скен од твојот индекс или потврда за работа во образовна институција на твојата корисничка сметка.

Заштеди

Најави се и избери помеѓу Mac моделите кои веќе ќе бидат со промотивни EDU цени за тебе.

Зошто Mac?

Моќ со која големите работи стануваат реалност.

Mac веќе со децении ги поттикнува најголемите светски инженери, уметници, научници, дизајнери и музичари. Истото важи и за студентите. Секој Mac има доаѓа со голема моќ за амбициозни идеи. Високи перформанси на графика и процесори, напредна меморија и Retina екран што го одзема здивот, собрани на едно место за користење на професионални апликации за сечија страст.

Избери Mac компјутер за студирање и ние ќе те наградиме со 4.000 МКД попуст.

Зошто iPad?

Технологија без граници како и твојата имагинација.

Моќта и флексибилноста на iPad ти даваат неограничени можности за истражување и пренесување на твоите идеи во дело. Секој iPad е доволно моќен за секоја твоја идеја, а вградените апликации и интуитивниот софтвер создаваат неверојатно искуство за учење.

iPad Mini
iPad Mini
26.990 МКД

Достапен производ

SIDECAR

Твојот iPad може да биде вториот екран на твојот Mac.

Со Sidecar, можеш да го користиш твојот iPad како екран што го продолжува или е огледало на твојот Mac екран во 2 чекори.

Кликни на AirPlay од мените на твојот Mac, а потоа избери го твојот iPad како опција.

Сега веќе твојот iPad треба ја прошири работната површина на твојот Mac. Можете да ги префрлите отворените прозорци и едноставно да го користите како и секој друг дисплеј. Оваа опција претставува и одличен начин со која можете да го споделите Вашиот екран и со останатите.

Исто така на овој начин можете директно да го користите Apple Pencil додека работите на Вашиот компјутер. Само префрлете го активниот прозорец на Вашиот iPad и веќе сте спремни да го забележите она што го сакате.

Премиум додатоци

Исполни го твоето искуство со додатоците на iSTYLE.

Избери од нашата листа на врвни додатоци и извадете го максимумот од Вашите производи. Било да се работи за работа, учење или забава со вистинските додатоци ништо неможе да те попречи.

Ги поврзуваме стидентите со професорите.

Онлајн корисни алатки за учење помеѓу студентите и професорите.

Skype

Skype ќе Ви овозможи лесно да останете во контакт. Збори, допишувај се, колаборирај. Аудио и HD видео повици, споделување на екран, снимање на разговор и приватни конверзации.

Kréta

Дневник за електронски училишта што може да се користи ефикасно во јавното и стручното образование, од основните училишта до разни институции за стручно образование и обука.

Classroom

Со оваа апликација ви овозможува видео конференции, телефонски повици, да доделувате задачи, да споделувате материјали и многу повеќе.

Classflow

Создадете своја лекција, онлајн табла (која можете да ја споделите во реално време), квизови, тестови и многу повеќе.

Quizizz

Веб апликација погодна за создавање на квизови и игри. Вклучете ги учениците во училницата.

Quizlet

Веб апликација за создавање на ваши квизови и игри. Исто така е погодна за настава на англиски јазик.

Facebook

Ви овозможува да создадете групи каде можете да споделувате видеа, датотеки, говорни пораки и да споделувате задачи. Бесплатно е.

Socrative

Наменета специјално за училишна употреба и создавање на квизови и следење на резултатите.

ЧПП

Како можам да го искористам EDU попустот?

Попустот можат да го искористат студенти со возраст над 18 год. или професори во образовни институции, акредитирани од Министерството за Образование. Исто така потребно е да ни испратите доказ индекс со заверена тековна година или потврда за вработување во некоја образовна институција. Покрај претходно наведените услови потребно е и да ја потпишете Вашата согласност за обработка на податоци, а истата можете да ја преземете ТУКА. Вашите податоци ќе бидат внимателно чувани и се доказ за користење на овие EDU бенефиции.

За кои производи важи EDU попустот?

Попустот важи на сите Mac модели освен за MacBook Air моделите со промотивни цени.

Попустот од 10% се однесува на сите производи од iSTYLE брендот.

Попустот од 4.000 МКД се применува на сите Mac модели со исклучок на MacBook Air моделите со промотивни цени. На моделите кај кои 3% од вредноста е поголема од износот од 4.000 МКД, се смета EDU попуст од 3%.

Дали EDU попустот важи за конфигурациски модели?

Да, EDU попустот може да се искористи и за конфигурациските модели кои се по нарачка.

Дали EDU попустот може да се комбинира со останати акции, попусти или промоции?

EDU попустот може да се комбинира со останатите промоции, акции или попусти, освен со попустот за MacBook Air (MQD32ZE/A).

Дали со користење на EDU попустот дополнително можам да ја намалам цената преку програмата Старо за Ново?

Seveda. Секако. EDU попустот може да се искомбинира и со нашата програма Старо за Ново istyle.mk/starozanovo.