ИутеКредит

Избери го твојот нов Mac, iPad или iPhone и
купи го на рати најбрзо и најкомфорно.

Дознај повеќе
Hero Image

Најбрзо. Најкомфорно.

Посети не и избери Mac, iPad или iPhone.

Аплицирај само со лична карта на лице место.

Добиј одобрување на кредитот за неколку минути.

ВО СОРАБОТКА СО

Зошто во iSTYLE?

Брз, висококвалитетен и целосен пренос на податоци на новиот уред.

Едноставна и брза процедура. Заврши сè на едно место.

Купувањето се врши во пријатна атмосфера заедно со стручни лица.

Старо за Ново. Донеси го твојот стар уред и намали ја цената на новиот.

Бесплатни работилници на Mac, iPhone и iPad.

Одличен избор на разноврсни додатоци за твојот нов уред.

Често поставувани прашања

Кои се условите за аплицирање?
Може да аплицираат сите државјани на Македонија со возраст од 18-75 години, со валидна лична карта или пасош. Кредитите се одобруваат на лица кои се вработени, пензионери или се невработени лица кои имаат редовен месечен прилив на средства за што треба да приложат извод од банка за последните 3 месеци. Додаток за трето дете или постојана парична помош од државата не се смета како важечки прилив или како дополнителен месечен прилив.
Кои документи се потребни за кредит?
За разгледување на барањето за кредит треба да доставите само валидна лична карта или пасош. Пожелно е да го знаете и бројот на вашата здравствена картичка, кој е наведен и во вашата здравствена легитимација.
Кој е максималниот износ на кредит и максималниот рок на отплата?
Можете да аплицирате за наменски потрошувачки кредит преку ИутеКредит во максимален износ до 120 000 денари, со рок на отплата максимум 24 месеци.
За колку време се одобрува кредитот?
Кредитот се одобрува за најмногу 30 минути.
Како да ја намалам цената на уредот?
Цената на уредот можете да ја намалите преку програмата iSTYLE - Старо за Ново. Го носите Вашиот стар уред, предложената откупна вредност од стариот уред се одзема од цената на новиот и со финалната цена се аплицира за кредит.
Како може да дознаам повеќе за кредитирањето и условите?
Доколку сакате да се информирате повеќе во врска со начинот на кредитирање и условите, контактирајте директно со ИутеКредит на 13 333, info@iutecredit.mk или посетете ја веб страницата iutecredit.mk