Apple производи на рати
Преку програмата за финансирање на iSTYLE купи го твојот омилен производ брзо, едноставно и комфорно.
Едноставно и брзо.
До 48 рати.
Без посета на банка.
Во нашата iSTYLE продавница, на нашите потрошувачи им нудиме различни и олеснувачки начини на плаќање. Кај нас плаќањето за производите за кои сте заинтересирани можете да го извршите до 48 месечни рати.
Плаќањето можете да го извршите брзо*, лесно, на лице место, без посета на банка.
Наша препорака е првенствено да ги разгледате Вашите желби и способности, во зависност од висината на купувањето, за колку време сакате да ги отплатите производите и колку месечни рати се прифатливи за Вас. Врз основа на ова изберете го начинот на финансирање, онака како што на Вам најмногу Ви одговара.

Провери како онлајн да го резервираш твојот омилен Apple производ, а плаќањето на рати да го извршиш во продавница. Провери како

Резервирај онлајн

1. Преку нашата онлајн продавница додадете го Вашиот нов посакуван уред во кошничката.

2. За начин на плаќање изберете “Плаќање во продавница”.

3. Во коментари на нарачката назначете “Плаќање на Рати” и завршете ја нарачката.
*Плаќање на рати е возможно само со кредитна картичка на: NLB, Diners Club,  Комерцијална Банка   или со Silkroad Кредит со 0% камата.
*Плаќање на рати може да се изврши само во продажен салон.

4. Вашиот нов уред ќе биде резервиран 3 дена на Ваше име и ќе Ве чека во продавница.

5. Следи ги чекорите за во продавница.

Посети не

1. Посети не во iSTYLE Skopje City Mall.

2. Заедно со нашиот стручно обучен тим ќе го изберете и потврдите начинот на плаќање на рати кој Вам најмногу Ви одгорава.

3. *Во случај да изберете плаќање со понудениот кредит, потребно ќе биде да ја пополните и апликацијата.

4. Ќе го добиете Вашиот нов Apple уред и истиот ќе го плаќате на одложено - комфорно.

Опции за плаќање на рати
iSTYLE - Silkroad КРЕДИТ со 0% КАМАТА
Плаќање на рати со 0% камата преку преку кредит од Силкроуд Банка.
Сега веќе брзо, лесно, без камата и дополнителни трошоци купи го твојот нов Mac, iPad или iPhone и плаќај подоцна.
Податоци за кредитот:
 • Износ на кредитот: од 12.000 МКД до 300.000 МКД;
 • Старосна граница: од 18 до 72 години, при доспевање на последниот ануитет на кредитот;
 • 0% казнена провизија за предвремена исплата
 • Трошок за апликација 354 МКД
 • 2% (од износот на кредитот) манипулативен трошок по одобрување на кредитот
Месечни рати за кредит со 0% камата:
 • iPhone - Максимум до 12 рати; (или до 48 рати со вклучена камата)
 • Mac и iPad и додатоци - Максимум до 18 рати; (или до 48 рати со вклучена камата)

*Износот на месечните рати важи на редовните цени или доколку не е поинаку наведено во период на промоција.

Потребна документација:
 • Лична карта;
 • Извод од трансакциска сметка од последни 12 примени плати и М1М2 образец (за кредити над 30.000 МКД)
 • Потврда за вработување тука
NLB
Плаќање на рати со кредитни картички од NLB банка.
*За кратко достапно и за онлајн плаќања.
Предности:
 • Услугата е достапна со платежните кредитни картички од NLB банка. MasterCard, Visa и NLB haPPy.
 • Без дополнителни трошоци од страна на банката.
 • Износот на купувањето е во зависност од дозволениот лимит на картичката.
 • Плаќањето на рати со кредитните картички од NLB банка можете да го извршите на лице место во нашата продавница.
Број на рати - 0% Камата
 • iPhone - Максимум до 6 рати.
 • iPad, Mac и Додатоци - Максимум до 12 рати.

*Овој начин на плаќање важи само за плаќање по редовна цена.

Износ за купување рати
 • 1. Купување на рати е можно во износ од расположливиот лимит на картичката. По плаќањето со картичката, ние ќе го намалиме Вашиот расположлив лимит на Вашата картичка, за целиот износ од купувањето.
 • 2. Износот за набавката зависи од износот на неискористениот лимит на платежната картичка со која ќе го извршите купувањето, при што поединечните рати се наплаќаат месечно. Лимитот што го имате на картичката по извршеното плаќање на од месец за месец ќе се зголемува, со самата исплата на месечната рата.
 • 3. Износот на расположливите средства на Вашата картичка можете да го проверите преку NLB Клик, најблискиот NLB банкомат или во најблиската експозитура. Во случај посакуваниот износ за набавка на Вашиот нов Apple производ да не соодветствува со лимитот на Вашата картичка, можете во било кое време да побарате покачување на истиот преку NLB Клик или во најблиската NLB експозитура.
Diners Club
Плаќање на рати со кредитни картички на Diners Club International
*За кратко достапно и за онлајн плаќања.
Со картичките на Diners Club International купете го Вашиот посакуван Apple производ до 12 рати. Тука дополнителниот трошок за купување на рати со кредитните картички од Diners ние не наплаќаме дополнителни трошоци, истите ги наплаќа Diners и се во договор помеѓу Вас и Diners.
Карактеристики за купување со Diners картичка:
 • Доколку сакате да купувате на рати со Diners картички потребно е да потпишете договор со Diners Club International.
 • Купувањето на рати можете да го извршите од 2 до 12 рати.
 • Максималниот износ на купувањето зависи од лимитот на картичката.
 • Дополнителните трошоци за купување на рати со картичките на Diners се помеѓу Вас и Diners.
КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА
Плаќање на рати со кредитни картички од Комерцијална Банка.
Предности:
 • Услугата е достапна со платежните кредитни картички, MasterCard и Visa, од Комерцијална Банка.
 • Без дополнителни трошоци од страна на банката.
 • Износот на купувањето е во зависност од дозволениот лимит на картичката.
 • Плаќањето на рати со кредитните картички од Комерцијална банка можете да го извршите на лице место во нашата продавница.
Број на рати - 0% Камата
 • iPhone - Максимум до 6 рати.
 • iPad, Mac и Додатоци - Максимум до 12 рати.

*Овој начин на плаќање важи само за плаќање по редовна цена.

Износ за купување рати
 • 1. Купување на рати е можно во износ од расположливиот лимит на картичката. По плаќањето со картичката, ние ќе го намалиме Вашиот расположлив лимит на Вашата картичка, за целиот износ од купувањето.
 • 2. Износот за набавката зависи од износот на неискористениот лимит на платежната картичка со која ќе го извршите купувањето, при што поединечните рати се наплаќаат месечно. Лимитот што го имате на картичката по извршеното плаќање на од месец за месец ќе се зголемува, со самата исплата на месечната рата.
 • 3. Износот на расположливите средства на Вашата картичка можете да го проверите преку Интернет Банка - КБ, најблискиот КБ банкомат или во најблиската експозитура. Во случај посакуваниот износ за набавка на Вашиот нов Apple производ да не соодветствува со лимитот на Вашата картичка, можете во било кое време да побарате зголемување на истиот преку контакт бројот за поддршка на КБ.