iSTYLE Skopje East Gate Mall

Ул. Беласица Бр.2 лок.36 1000 Скопје

Opening hours:

Понеделник - Сабота: 10:00 - 22:00, Недела 10:00 - 20:00
Тел. број: +389 71 30 3004

iSTYLE East Gate е нашата втора продавница во Скопје, Ви посакува добредојде во најголемиот трговски центар во Скопје. Лоцирани сме на приземје, Во нашата продавница можете да ги испробате и да се запознаете со најновите Apple производи како и да го одберете совршениот додаток од поширокото портфолио на стручно одбрани додатоци. Едноставно уживајте и забавувајте се со целото Ваше семејство.

Our store on map: