iSTYLE Skopje City Mall

ул. Љубљанска бр.4 Skopje City Mall, приземје 1000 Скопје

Opening hours:

Понеделник - Сабота: 10:00 - 22:00, Недела 10:00 - 20:00
Тел. број: +389 72 22 66 37

iSTYLE City Mall Ви посакува добредојде во најголемиот трговски центар во Скопје. Лоцирани сме на приземје веднаш до главниот влез на трговскиот центар. Во нашата продавница можете да ги испробате и да се запознаете со најновите Apple и Beats производи како и да го одберете совршениот додаток од поширокото портфолио на стручно одбрарни додатоци. Едноставно ужувајте и забавувајте се со целото Ваше семејство.

Our store on map: