Лојална програма

Купи и добиј лојални поени. Потоа искористи ги овие поени за било кој производ
од нашето портфолио по редовна цена.

Apple počítače

Apple Mac

1%

Apple iPad

Apple iPad

1%

Apple iPhone

Apple iPhone

1%

Додатоци

Додатоци

5%

Зошто да се регистрирате?

  • После секое купување на производ кој не е по намалена цена или на некоја од нашите промоции, процентот од купувањето ќе го додадеме на твојата електронска картичка во облик на бодови.
  • Собраните поени ќе можете да ги искористите веќе при следното купување и да добиете попуст.
  • Нема пластични картички. Состојбата на Вашите поени можете да ја проверете во Wallet апликацијата на Вашиот iPhone или во нашата продавница на пултот за наплата.
  • Ќе организираме многу новитети за Вас, членовите на iSTYLE лојалната програма, и први ќе добивате известувања за истите.

Како да се регистрирате?

1. Може да се регистрирате во нашата iSTYLE продавница. Во случај да не Ви биде понудена регистрација, не двоумете се, побарајте го Вашето членство.

2. За многу кратко време ќе добиете мејл за потврда на регистрација.

3. По направената потврда на мејл ќе ја добиете електронската картичка. Потоа директно додадете ја картичката во Wallet апликацијата на Вашиот iPhone.

4. На секои 3 месеци ќе Ве известиме за моменталната состојба на Вашите поени и ќе Ви испратиме известување пред истите да истечат со цел да ги искористите на време.

Дополнителетни информации

Посетете ја нашата продавница и побарајте од нашите претставници да бидете зачленети пред да извршите купување. Ние ќе ви испратиме мејл за потврда веднаш по регистрацијата, а потоа и електронската картичка за лојалност прикачена на мејлот која лесно ќе можете да ја додадете во Wallet апликацијата на Вашиот iPhone.

Во Wallet апликацијата или во нашата продавница на пултот за наплата.

При секое купување покажете ја картичката од Wallet апликацијата на еден од нашите претставници и поените ќе бидат одземени од севкупниот износ за наплата. Запомнете, поените може да се користат до 50% од набавната вредност.

Поените нема да бидат пресметани за производи кои се веќе со попуст или влегуваат во некоја од нашите промоции. Доколку сметате дека не сте добиле поени, а сметате дека е потребно да добиете, Ве молиме контактирајте не на, webshop@istyle.mk, со задоволство ќе провериме и ќе додадеме поени доколку картичката не е правилно ажурирана.

Поените секогаш можат да се повлечат или откупат.

Поените важат точно една година по извршеното купување. На секој три месеци ќе добиеш известување за состојбата на поени и нивната важност.

Секој проблем има решение. Испратете ни мејл на webshop@istyle.mk и ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме.

Услови за лојалната програма на iSTYLE