Лојална програма

Општи услови за употреба на лојалните iSTYLE картички.

 1. Овие yслови и правила регулираат употреба на електронските картички на iSTYLE издадени во рамките лојалната iSTYLE MK програма.
 2. Сопствениците на картичките ќе заработат поени кога купуваат лично во продавницата, е-продавницата и плаќање по фактура, како во Македонија, така и во продавниците на iSTYLE во Словачка, Унгарија, Романија, Хрватска, Словенија, Србија, Бугарија и Чешка.
 3. Лојалните поени не се користат кога купувате производи се на попуст, акција или друга предност. Лојалните поените се пресметуваат по групи на производи на следниот начин:

  Apple Mac 1%, Apple iPod 1%, Apple iPad 1%, Apple iPhone 1%, Додатоци 5%, Услуги 10%.

  Oд исплатената сума, вредноста на овие проценти се претвора во вредност во однос 1: 1 и така се додадени пресметаните поени на вредноста на картичката. 1 поен = 1 МКД со вклучен ДДВ. Поените не можат да бидат исплатени во готовина, тие се исклучиво користат само како попуст на производи кои не се по промотивни цени, како што е опишано погоре
 4. Попустот може да се искористи само при следното купување или поените на картичката можат да се додадат заедно.
 5. Попустот може да го користи секој активен член на лојалната програма во која било продавница на iSTYLE.
 6. Попустот (поените) може да се примени само до 50% од вкупната вредност на набавката.
 7. Компанијата го задржува правото да ја прекине лојалната програма без да даде причина. Почнувајќи од објавениот датум на завршување на програмата, повеќе нема да можете да додавате поени на лојалната картичка. До тој датум, заработените поени може да ги икористите во рок од три месеци од датумот на завршување на лојалната програма.
 8. Компанијата го задржува правото веднаш да ја блокира лојалната iSTYLE картичка во случај на прекршување на условите за користење или ако самиот корисник побара блокирање.
 9. Компанијата го задржува правото да ги промени условите. Овие измени ќе бидат објавени на веб-страницата најмалку еден месец пред да станат ефективни, така што корисниците може доколку е потребно да направат измени.
 10. Искористете ги вашите поени додека не се променат условите. Лојалните поени не можат да се комбинираат со други промоции, попусти и придобивки.
 11. Поените важат 12 месеци. По завршувањето на тој период, тие се неважечки.
 12. Поените ќе бидат вратени во картичката за лојалност кога производите ќе се вратат и ќе се кредитира кредитниот откуп.
 13. Личните податоци на сопствениците на iSTYLE картички ќе бидат обработени во согласност со законот. Оттука, услов за вклучување во Програмата за лојалност е согласноста за употреба на лични податоци со цел повеќе грижа за Вас, нашите потрошувачи, понуди на производи од iSTYLE и запознавање со нашата содржина.

Последни ажурирани услови: 30.9.2020 | 21:40ч

Назад на главната страница