Mac Pro
Изберете го новиот Mac Pro.

Mac Pro Tower

 • 3,5 GHz 8-core Intel Xeon W
 • Turbo Boost до 4,0GHz
 • 32GB (4x8 GB) DDR4 EEC
 • Radeon Pro 580X со 8GB DDR5 меморија
 • 256GB SSD меморија
 • Куќиште од нерѓосувачки челик со ногарки

382.990 МКД

Mac Pro Rack

 • 3,5 GHz 8-core Intel Xeon W
 • Turbo Boost до 4,0GHz
 • 32GB (4x8 GB) DDR4 EEC
 • Radeon Pro 580X со 8GB DDR5 меморија
 • 256GB SSD меморија
 • Magic Mouse 2

423.990 МКД

Pro Display XDR

 • 6K Retina
 • 32"(дијагонално) IPS LCD дисплеј
 • TFT oxid технологија
 • Резолуција 6016 × 3384 (20,4 милиони пиксели)
 • Осветлување од 1000 нити (на целиот дисплеј)
 • 10-битна длабочина - 1,073 милијарди бои

Од 319.990 МКД