Ново

MacBook Air

Неверојатно голем, изненадувачки тенок.

Купи
Ново

MacBook Pro

Брутално про.

Купи
Акција

iMac

Толку многу бои.

Купи
 

Mac mini

Мали димензии. Големи можности.

Купи
Ново

Mac Studio

Станица полна моќ.

Купи
 

Mac Pro

Помести ја границата на можното.

Купи

Избери модели кои сакаш да ги споредиш

 
MacBook Air (M1)
MacBook Air (M2)
MacBook Pro 13″ (M2)
MacBook Pro 14 инчи (M2 Pro или M2 Max)
MacBook Pro 16″ (M2 Pro или M2 Max)
Избери модели кои сакаш да ги споредиш.
Слика од уредот
Боја
Дисплеј
Процесор
CPU
GPU
Меморија
Простор
Baterija
Влезови

Mac додатоци

Заштита, торби и ранци

Тастатури и глувчиња

Напојување и кабли

Екстерна меморија

Осигурување iSTYLE comfort

Mac, каков што ти сакаш.

Конфигурирај Mac според твоите потреби: одбери помеѓу одличните опции за процесори, графика и меморија. На тој начин, ќе го добиеш токму она што го сакаш.