Добар.
Подобар.
Најдобар.

Конфигурирај го твојот нов Mac според твоите потреби.

Погледни ги моделите на залиха

Направени за работа.

Сите Mac компјутери се спремни за секојдневни задачи со кои корисниците се соочуваат и поголемиот дел од нив се повеќе од задоволни од самите перформанси на компјутерот.

Повеќе од стандардното.

iSTYLE може да ти помогне да ги исполниш твоите потреби. При купување на конфигурациски модел со посакуваните перформанси, како процесор, графичка картичка, RAM меморија или меморија за зачувавување на пообемни податоци, Apple во наше посредништво ќе се погрижи да го направи твојот нов Mac компјутер по твоја мерка.

Процесор
1,6 GHz Dual-Core i5 процесор

Turbo Boost
До 3,6 GHz

Графичка картичка
Intel UHD 617

RAM меморија
До 16 GB 2133 MHz LPDDR3

Простор
До 1 TB SSD

Процесор
До 2,4 GHz 8‑Core процесор

Turbo Boost
До 5,0 GHz

Графичка картичка
До AMD Radeon Pro 5500M со 8 GB GDDR6

Меморија
До 64 GB 2666 MHz DDR4

SSD меморија
До 8 TB SSD

Процесор
До 3,6 GHz 8‑Core i9 процесор

Turbo Boost
До 5,0 GHz Turbo Boost

Графичка картичка
До Radeon Pro Vega 48 со 8 GB HBM2

Меморија
До 64 GB 2666 MHz DDR4

Меморија
До 2 TB SSD или до 3 TB Fusion Drive

Процесор
До 3,2 GHz 6‑Core i7 процесор

Turbo Boost
До 4,6 GHz

Графичка картичка
Intel UHD 630

RAM меморија
До 64 GB 2666 MHz DDR4

Меморија
До 2 TB SSD

Компјутер по твоја мерка.

Конфигурациските опции зависат од самиот Mac модел. Тоа може да биде едноставна надоградба како RAM меморија или меморија, во случај да си експерт за Excel, или потполна надоградба на процесор и графичка картичка, ако си стручник за уредување на видео записи. Одлуката е твоја! Прво избери го основниот модел од страницата за посакуваниот производ, а потоа избери ги достапните конфигурациски опции. Цената ќе биде автоматски пресметана.

На вистинско место. Во вистинско време.

Сите знаеме дека Mac компјутерите не претставуваат само сирова моќност и естетско задоволство. Тенок и лесно пренослив Mac лаптоп и елегантен iMac компјутер кој за плени целата просторија, без разлика дали сте во преполн кафич или во минималистичка канцеларија. Mac компјутерите се многу компактни па некои компоненти е многу тешко да бидат променети па дури и воопшто не постои опција за промена. Поради тоа пред да го купиш твојот нов компјутер размисли за долгорочно користење. Иако ти се чини дека моменталната меморија е доволна, подоцна може ќе се покаеш зошто немаш повеќе.

Веќе надоградени и достапни модели

Не го најде моделот што го бараш?

Направи го