Apple Watch Hero Image
Иднината на здравјето сега ти е на рака.
Идеален фитнес партнер, напреден увид во твоето здравје и одличен начин за поврзување со оние што ти се најважни. Apple Watch е совршен уред за здрав живот.
Ме интересира
ЗДРАВЈЕ
Дознај повеќе за твоето здравје.
Иновативните сензори ти овозможуваат да го проверуваш пулсот, да ги следиш фазите на спиење и да го следиш твојот циклус за да добиеш најдобар можен увид во твоето здравје.
Section Image Section Image
ВЕЖБАЊЕ
Активност и мотивација.
Следи ги твоите дневни активности и вежби, како и сите напредни податоци.
Section Image
ОСТАНИ ПОВРЗАН
Биди поврзан дури и кога си во движење
Јавувај се, праќај пораки, слушај музика. Apple Watch те поврзува со луѓето и нештата кои ти се најважни.
Section Image
БЕЗБЕДНОСТ
Ја имаш SOS Call Image
кога ти треба.
Apple Watch автоматски открива падови и тешки сообраќајни несреќи и може да повика итна помош. SOS за итни случаи овозможува итна помош со притискање на едно дугме.
ИЗДРЖЛИВОСТ
Водоотпорен и створен за долга употреба.
Водоотпорен и многу издржлив, Apple Watch те следи каде и да те одведе денот.
Section Image
КОМПАТИБИЛНОСТ
Едноставно, сѐ функционира заедно.
Поврзи си ги твоите AirPods слушалки. Пронајди го твојот iPhone. Отклучи го твојот Mac. Со Apple Watch сѐ е едноставно.
Section Image
APP STORE
Пристап до илјадници апликации.
App Store ти овозможува пребарување и превземање апликации директно на твојот часовник.
Section Image
ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА
Промени го изгледот на твојот часовник на едноставен начин.
Бирај помеѓу огромниот број разновидни изгледи на часовници. Или избери нараквица која повеќе ти одговара на стилот.
Section Image